Saturday, August 21, 2010

Tomat Rjabtšik



Tomato / Tomat "Rjabtšik"



Rjabtšik tähendab laanepüüd (Tetrastes bonasia). Usutavasti ühendab tomatit püüga pigem säbrulisus kui maitseomadused. Välimuselt on Rjabtšik roosakas-oranžikaskirju.

Tomato Rjabtšik
22.8.2010

Tomatil on roosa, kuiv, pudisev viljaliha. Keskmine, mahlakas osa praktiliselt puudub. Teistsugune struktuur kui keskmisel tomatil.

Degusteerimine 22.8.2010:
Pille 5/10: jahune, ei ole pea üldse seemneid. Ei ole palju maitset, isegi veidi hapet pole. AGA -soolaga täitsa mõnus. (Arvasin küll, et 2011 "pigem ei pane", aga no seemneid veel oli, nii et ...)
Kristjan 2/10: roosakas tomat oranžide triipudega. Jahune-vesine. Lahja maitse.
Gretel 8/10: ümar ja helepunane. Seest auguline ja ilma seemneteta. Parajalt magus.
Kristiina 4/10: kuiv, igav, maitsetu
Paavo 4/10: jahune, seemneid pole, vedelikku pole, kuiv. Mage, väheintensiivse maitsega. Sobib hakkida nt tortillade jm sisse.

UPDATE 4.3.2012: Tänavu me seda tomatit enam maha ei pane.

No comments:

Post a Comment