Munemishooaeg on alanud!

Tänavu pidasid kanad kuidagi eriti pika munemispausi, lausa kaks kuud vist sai täis. Nüüd on meil aga juba viis korda olnud kanakuudis taas muna. Pruun, nii et munejaks on üks me Orpingtonidest. Nii tore :)

Jääme ootama ka helesiniseid ja -rohelisi mune - Evita ja Carol peaksid selle hooaja veel kenasti munema - see oleks nende kolmas munemishooaeg siis.'

EDIT 29.2: Täna hommikul leidis Kristjan pesast ka ühe rohelise muna, nii et munemisega (oma kolmanda hooajaga!) alustas ka Carol (Araucana + pruunimunakana).

EDIT 3.3: Täna hommikul oli pesas nii roheline kui ka helesinine muna, nii et auväärset kolmandat munemishooaega alustas ka Evita.

Comments

  1. Tere!

    Täiesti teemaväline küsimus - loen Teie eelmise aasta postitusest, et külvasite Cour di Bue tomatit, otsin selle sordi seemet, kuid ei leia Eestist. Ehk oskate aidata, kust seda leida. Aitäh!

    Kena külviaega
    Maarja

    ReplyDelete
  2. Maarja, mul on UK-st tellitud seemned ja täitsa juhuslikult on mul üks terve pakk üle - ca 360 seemet ja külvata enne 2013. Kui oled huvitatud, siis anna teada. Pakk maksis 1.89 briti raha ja kui tuleb mujale saata, siis lisandub postikulu. Sain mullu viperuste tõttu kaks pakki ja endale täitsa piisab sellest ühest.

    ReplyDelete

Post a Comment