Tomatid 2011

Siin nimekiri tomatisortidest, mis meil tänavu kasvuhoones kasvavad. Kõiki jätame ühe taime, v.a. Suncherry, mis kasvab nii potis kui ka rippamplis. Kõik olen ise seemnest kasvama pannud, v.a. Moneymaker ja Vilja, mille taimed ostsin mai alguses Hortesest.

Tomat Green Sausage
Tomat Roma
Tomat San Marzano
Tomat Must Pirn
Tomat Striped Stuffer
Tomat Marmande
Tomat Härjasüda
Rjabtšik
Tomat Tšudo Sveta
Tomat Tsõgan
Tomat Brandywine
Tomat Supermarmande
Tomat Cuore di Bue
Tomat Tomatoberry
Tomat Sungold
Tomat Suncherry
Tomat Ildi
Tomat Black Cherry (Must kirss)
Tomat Red Zebra
Tomat Tigerella
Picnic Voyage
Tomat Vilja (Hortes)
Tomat Moneymaker (Hortes)

Comments

  1. Kui suur teil see kasvuhoone on, et nii palju taimi ära mahub? Minul on sel aastal ainult 11 taime, katsetan sel aastal jalopenosid ja erinevaid paprikaid.

    ReplyDelete
  2. Ilse, meil on 10 ruudune kasvuhoone, nii et polegi nii suur. Üks laud on seal kah veel :) Aga meie "ruumisäästjaks" on asjaolu, et meil on kasvuhoonel kivipõrand ja taimed on 30 cm läbimõõduga pottides. Potte annab kenasti siia-sinna tõsta vastavalt vajadusele, juurtel on piisavalt sügavust kasvamiseks ja sügisel läheb vana muld komposti.

    Süsteem põhineb tarkadest raamatutest loetul ja oma vähestel kogemustel. :)

    ReplyDelete
  3. Ahjaa:) See on hea varjant jah, olen isegi sellele mõelnud, lihtsam mulda vahetada ja igasugu haigusi ka vältida. Võib olla võtangi sügisel ette ja plaadin kasvuhoone hoopistükis ära:) Need tomatite kasvukotid on ka vist päris asjalik mõte, ei rohimist ega sõnniku muret:)

    ReplyDelete

Post a Comment